Selecteer een pagina

Over 714

Mijn naam is Imre Gmelig Meijling. 714 is mijn merk. Ik geef advies op het gebied van Agile internet projecten en digitale transformatie.

Verder

Rollen

Ik werk in webprojecten in verschillende rollen als online strateeg en business consultant. Als Scrum Master ben ik de Haarlemmer olie tussen verschillende Agile teams. Ik richt me daarbij op efficiency, velocity en resultaat. Als Product Owner help ik stakeholders ownership te nemen over scope en business value. Ik begeleid hen in het bepalen van prioriteiten in het groter geheel.

Meer

Diensten

Mensen en organisaties helpen met internet toepassingen die werken, dat doe ik het liefst. Out-of-the-box en met veel creativiteit. Er zijn voor mij drie voorwaarden: Het levert business value op. Alles is bedoeld voor mensen, dus gebruiksvriendelijk en innovatief. En het sluit aan bij je bedrijfsstrategie. Ik adviseer bij ontwerp en realisatie van websites en apps en optimaliseer je organisatie. Ik breng focus op prioriteit, budget en scope. Ik help Agile Scrum teams efficiënt en te presteren. Ik help je met je online strategie en je digitale transformatie. Zo ontstaat nieuw online DNA waarmee je kansen op online succes en geld (terug) verdienen toenemen.

Meer

Bio

Mijn naam is Imre Gmelig Meijling. 714 is mijn adviesbureau. Vanuit UX en interface design ben ik sinds 1995 betrokken bij de ontwikkeling van websites en digitale backoffice systemen. In 2007 werkte ik als teamleider Internet Unlimited met Drupal voor klanten als World Food Programme, TNT en Reader’s Digest. In 2011 startte ik als operations manager bij Krimson en Wunderkraut waar ik ook de Vlaamse Overheid, Suzuki en Ikea adviseerde. Vanaf 2013 was ik in dienst van Clockwork en Ordina als Business consultant en Drupal evangelist. Daar hielp ik onder andere Havenbedrijf Rotterdam met haar digitale transformatie vanuit een Best Value Procurement aanbesteding. Ik heb in 20 jaar tijd veel valkuilen overleeft bij leveranciers en klanten. Ik ben door de Scrum Alliance Agile gecertificeerd. Ik geloof geloof in open platformen en nieuwe businessmodellen. Ik ben tevens spreker, organisator, bestuurslid en open minded. Groen als manager marketing en sales.

De naam 714

714 (zeven-één-vier) verwijst naar het Kuifje album Vlucht 714 waarin de helden uit de strip een supersonische lijnvlucht maken om als eerste maanreizigers het ‘Internationaal Ruimtevaartcongres’ bij te wonen. Een vliegtuigkaping op een onbewoond Polynesisch eiland en ruimtereizigers uit de oudheid spelen de hoofdrollen in dit verhaal. De combinatie van geschiedenis (ervaring) en technologische vooruitgang is een rode draad in Hergé zijn strips. Daarbij is Kuifje gedreven, eerlijk en bescheiden maar gaat hij ook tot het uiterste. Die elementen spreken mij aan.

Zullen we kennismaken?

Mijn naam is Imre Gmelig Meijling. 714 is mijn merk. Ik ben zelfstandig internet professional op het gebied van Agile internet projecten en digitale transformatie. Ik stel graag mijn kennis, ervaring, executiekracht, creativiteit en netwerk aan je ter beschikking. In korte trajecten maar met blijvende impact voor je organisatie. Ik zoek naar toegevoegde waarde, voor je organisatie, je gebruikers en je klanten. Of het nu gaat om je online strategie of een content checklist. Of teams Agile leren denken en werken, ik streef naar duurzame business value.

Contact

Imre Gmelig Meijling
imre@zeveneenvier.nl
+31 6 233 60 000