Selecteer een pagina

Wat doet 714

Maximaal online business value
met digitale transformatie, agile executie
en digital marketing.

Verder

Uitvraag en selectie

Een goede relatie met een leverancier is de helft van het succes. Dat vraagt om vier belangrijke dingen: transparantie, duidelijkheid, vertrouwen en fifty-fifty. Dat zijn de voorwaarden voor win-win.

Digitale transformatie

Hoe meet ik daarmee online succes? Hoe maken we onze organisatie klaar is voor de digitale transformatie

Agile executie

Welke stakeholders moet ik aanwijzen? Hoe zorg ik dat zij gaan samenwerken? Hoe elimineer ik waste in de executie van mijn project?

Digital marketing

Hoe optimaliseer ik succes met online KPI’s? Wat kan social media hierin betekenen? Wanneer moet ik A/B testen?

Zullen we kennismaken?

Mijn naam is Imre Gmelig Meijling. 714 is mijn merk. Ik ben zelfstandig internet professional op het gebied van Agile internet projecten en digitale transformatie. Ik stel graag mijn kennis, ervaring, executiekracht, creativiteit en netwerk aan je ter beschikking. In korte trajecten maar met blijvende impact voor je organisatie. Ik zoek naar toegevoegde waarde, voor je organisatie, je gebruikers en je klanten. Of het nu gaat om je online strategie of een content checklist. Of teams Agile leren denken en werken, ik streef naar duurzame business value.

Contact

Imre Gmelig Meijling
imre@zeveneenvier.nl
+31 6 233 60 000